top of page

Zašto je flips relativno dobar za naš organizam?

Poseban, karakterističan i zarazno fin


Ima li boljeg od grickanja flipsa prepunog kikirikijem tijekom večernjeg gledanja filma, serije ili nogometne utakmice. Super ide uz sve vrste pića. Odličan je odabir i za rođendanske proslave, druženja s ekipom ili kao snack na putovanju dok se voziš autocestom.

Kanaan ima široku paletu slanih grickalica koja uključuje flips s kikirikijem, nekoliko vrsta aromatiziranog flipsa, dijetalni flips, kokice, kukuruz kokičar, čips raznih okusa, nekoliko vrsta rebrastog čipsa i snackove raznih okusa. U 28 godina poslovanja Kanaan je postao vodeći proizvođač snack proizvoda u Hrvatskoj.



Asortiman Kanaan proizvoda čini više od dvadeset vrsta snack proizvoda. Osim poznatog flipsa, najznačajniji su Hand cooked chips, Rice snack i Popcorn snack, premium snack proizvodi s kojima je Kanaan prvi na tržištu u regiji. Za proizvodnju ovih grickalica Kanaan posjeduje najsuvremeniji proizvodni pogon na svijetu.


Zašto je Kanaan drugačiji od drugih?



Poseban, karakterističan i zarazno fin okus, flipsu daje kikiriki čiji je udio uglavnom oko 20%. No Kanaan flips je uistinu poseban i drugačiji od drugih. U Kanaan flipu se nalazi

35% kikirikija, što objašnjava njegovu nevjerojatnu punoću i dubinu okusa.


Jeste li znali da je kikiriki zdrava namirnica?


Ubraja se u orašaste plodove i obiluje mastima, ali nezasićenim mastima. Nezasićene masne kiseline dokazano imaju zaštitnu uloga u prevenciji i liječenju bolesti srca i krvnih žila, povišenog krvnog tlaka, nekih upalnih i imunih poremećaja, poput reumatidnog artritisa i psorijaze. Dakle mogli bismo reći da je Kanaanov flip relativno zdrav za naše tijelo. Što više kikirikija ima u flipsu, to bolje - ne samo okusom već i za naš organizam.



bottom of page