top of page

Spavanje

O svom zdravlju i zdravlju svoje djece brinemo najbolje što možemo – uzimamo vitamine, vježbamo, biramo gdje ćemo kupiti povrće i voće, pazimo na pranje ruku uvijek, stalno i svugdje. Učimo djecu koliko je važno brinuti o vlastitoj higijeni i kako smo već s tom brigom na dobrom putu zaštite od bolesti. I ma kako nam užurbana svakodnevnica bila, uvijek nam ostane vremena za zdrav smoothie i nježnu uputu djeci da zube moraju četkati duže i detaljnije… ali što je sa spavanjem?


Spavamo li dovoljno i spavamo li kvalitetno?

Odrastao čovjek treba sedam do devet sati sna, a ako spava manje, ne gine mu loša koncentracija, slabija fizička spremnost, usporenost te česte promjene raspoloženja. Razumijevanje važnosti dobrog i kvalitetnog sna je ključno, primjena istog poželjna, ali neizostavan je dio uspješnog rješavanja ove jednadžbe i odabir dobrog jastuka! Onoga koji će dati dobru potporu vašoj glavi, vratu i ramenima, na kojemu ćete moći spavati u svakom položanju, bilo da volite spavati na boku, leđima ili na trbuhu.


Razmišljamo li o spavanju kao o dijelu vlastite higijene i brige o zdravlju?

Dormeo jastuci nude upravo to. Možete odabrati između anatomskih i klasičnih te brojnih visokokvalitetnih materijala poput memory pjene, kombinacije prozračnih Wellsleep® vlakana, prirodnih Tencel® vlakana ili inovativnih Octaspring® opruga koji će se prilagoditi vašem načinu spavanja te držati vaša leđa u ispravnom položaju. Dormeo jastuke su Odabrale mame i zbog toga što su svi jastuci hipoalergeni, većina je periva u perilici, a kod nekih je moguće i podešavanje visine kako bi u potpunosti pružili personaliziranu potporu. Ako u moru odabira niste sigurni koji bi vam jastuk najbolje odgovarao, tablice s mjerama i preporuke možete pronaći i na Dormeo stranici.




Lakše je odmarati i pritom voditi brigu o vlastitom zdravlju kada udobno ležite i zato odaberite jastuk koji će potpuno odgovarati vašem tijelu i vašim navikama spavanja. Zar ne?

bottom of page