top of page

Slušamo li što nam naša koža govori?

Još smo davnih dana naučile da je SPF najbolji prijatelj našoj koži i želji da ona što duže ostane zdrava, jedra i lijepa. Ljeto nam je iza ugla, a to znači pripremu za vrućinu, vlagu i žegu – što tijela, što duha. Opuštenost uz more svima nam je prijeko potrebna pa dok sanjarimo o istoj i željno iščekujemo pakiranje cekera za plažu trebamo izabrati sve one mazalice i pomade koje će nas od sunca štititi, a opet nam omogućiti preplanuli ten.

Prije nego što kožu izložimo suncu, važno je pobrinuti se za njezino zdravlje. Svrbež, zatezanje, perutanje i crvenilo znakovi su koji upućuju na to da je naša koža suha te da joj se trebamo više posvetiti. Hidratacija iznutra prvi je i najvažniji korak, ali odmah uz bok hidrataciji stoji i njega kože. Odabir odgovarajućeg, hranjivog mlijeka za tijelo može potrajati.


Postoji li rješenje?




Naravno da postoji. Mame i ovdje pomažu te skraćuju potragu jer su već drugi puta za redom odabrale Mixa njegujuće proizvode za tijelo. Mixa je tvrtka koja već više od 95 godina brine za učinkovitu njegu kože, osobito njegu osjetljive kože, a njihova mlijeka za tijelo dolaze u tri varijante – Hyalurogel s hijaluronskom kiselinom, Intense Nourishment s glicerinom i alantoinom te Cica Repair s ureom i pantenolom.

Odgovarajuće mlijeko za tijelo možete odabrati ovisno o tome koliko vam je koža suha te koliko hidratacije traži, a uz pravi odabir ove ćete losione nastaviti koristiti tijekom cijele godine i zaboraviti da ste ikada brinuli o suhoj koži.

bottom of page