top of page

Samo najbolje za Podravka paštete

#SamoMaži pileće paštete



Bilo da ih kupujemo ili pripremamo kod kuće, uzimamo iz hladnjaka ili kuhinjske police, paštetama je nekoliko stvari zajedničko: dobro povezani sastojci, prožetost aromama, divno se mažu na kruh i još finije tope u ustima. Tko kaže da vrhunski zalogaji moraju biti komplicirani?




Od nostalgičnog zalogaja na plaži (tko ne voli rajčice slane od morske vode uz grubo narezane šnite kruha s paštetom?), do šminkerskih kanapea na finom domjenku, paštete su ukusno i jednostavno rješenje kad je glad u pitanju. Najtraženije jelo u autokampu i na plaži, uz kruh i rajčice, upravo je Podravka pašteta. Samo vrhunski sastojci daju vrhunske okuse koji Podravka paštete čine savršeno (s)mazivima.




Jedinstvenost Podravka pilećih pašteta leži u korištenju pilećeg mesa filea i zabatka koji obiluju proteinima. Osim odličnih okusa i hranjivih sastojaka, bez obzira izabere li se classic, pikant, jetrena, s vrhnjem ili s ajvarom, Podravka pileće paštete ne sadrže konzervanse ni arome, pojačivače okusa ni palmino ulje. Zato su odličan izbor za svakog, čak i one najrigoroznije po pitanju prehrane, koji žele samo najbolje za svoje tijelo.


Sve ovo prepoznale su i mame te su odabrale Podravka paštete kao brz i ukusan obrok, uvijek pri ruci, ujedno praktičan i siguran.

bottom of page