top of page

Samo najbolje je dovoljno dobro!

Uklanjanje najtvrdokornijih mrlja može biti prirodno



Djeca vam pružaju najveću radost i to je dobro poznata činjenica svakog roditelja. Kao odgovoran i brižan roditelj zasigurno uvijek želite učiniti sve kako treba, pa uvijek dvaput razmišljate o tome što kupujete. Naročito kada se radi o proizvodima koji su namijenjeni za dijete.

Koža novorođenčadi i djece je posebno nježna i osjetljiva. Stoga joj je potrebna posebna pažnja i njega da bi ostala zdrava te da bi se izbjegle alergijske reakcije. Također je važno razlikovati potrebe novorođene djece starosti do tri mjeseca, do tri godine i djeteta od tri do 10 ili 12 godina. Općenito, proizvode za čišćenje i njegu odraslih ne bi trebali koristiti za novorođenčad i djecu do 12 godina.


Proizvodi za čišćenje i pranje s prirodnim sastojcima


Budući da je bebina koža vrlo osjetljiva, treba joj posebna zaštita dok se razvija. Zbog toga je pažljiv odabir svih proizvoda koji dolaze u kontakt s vašom bebom toliko važan. Upravo to je nit vodilja svih Frosch Baby proizvoda. Hipoalergeni proizvodi za čišćenje i njegu rublja ne sadrže boje i konzervanse. Također, dermatološki je potvrđena vrlo dobra kompatibilnost svih Frosch Baby proizvoda s bebinom kožom.

Marka Frosch razvila je koncept proizvoda s prirodnim sastojcima i orijentirana je na korištenje dokazanih sredstava kao što su ocat, limun i soda. Kombinacija prirodne, visoko učinkovite snage čišćenja te zaštita kože i okoliša moto su tvrtke Frosch i njene kvalitete još od 1986. godine.


Uklanja tvrdokorne mrlje i sadrži kamilicu


Tekući deterdžent za dječju odjeću iz grupe Frosch pere učinkovito i vrlo je blag za kožu. Posebno je namijenjen za dječju odjeću jer uklanja i najtvrdokornije mrlje, a receptura s kamilicom je posebno nježna za kožu. Tvrdokorne mrlje obradite prije pranja tako da stavite Frosch deterdžent direktno na mrlju i ostavite da djeluje. Deterdžent za dječju odjeću, posebno je blag za kožu, ima reciklirajuću ambalažu s njegujućom kamilicom. Može se koristiti za sve materijale i dermatološki je testiran.


Frosch Baby specijalizirano sredstvo za uklanjanje mrlja s kojim se mogu tretirati i najtvrdokornije nečistoće. Snažna formula sa citratom, soli iz limunske kiseline i visokim udjelom enzima je vrlo učinkovita u uklanjanju mrlja, a pritom čuva postojanost boja tkanina.

bottom of page