top of page

Prvu mesnicu otvorili su prije gotovo 30 godina

Majstori svog zanata


Sigurno barem jednom tjedno pomisliš i pitaš svoje ukućane što žele za ručak? Uz puno povrća, mliječnih proizvoda, žitarica, ne smijemo izostaviti meso kao jedno od glavnih izvora proteina. Ono na što mnoge mame paze kod odabira namirnica je i porijeklo hrane, odnosno u kojoj je državi određena namirnica proizvedena. Ono što najviše volimo pročitati je, naravno, da se radi o domaćoj proizvodnji.Prošle godine Mesna industrija Ravlić obilježila je dugih 60 godina poslovanja. Počela je s radom 1960. godine u Osijeku kao mali obiteljski obrt, a prva mesnica otvorena je prije gotovo 30 godina, točnije 1993. na prostoru Osječke tržnice. Vrlo brzo pokazalo se da mesnica ispunjava sve kriterije vrhunske kvalitete, pa je nastala i potreba za širenjem.
Kako djeci približiti zdrave obroke?


Za manju djecu s kojom se možda vode “borbe” oko jela, postoje uvijek trikovi poput blendanja povrća u juhu ili umak s kojim se može poslužiti svježe pripremljen komad mesa. Crveno meso naročito je dobro zbog unosa velikih količina željeza koje se ne može stvoriti u našem tijelu samostalno.

U mesnicama Ravlić zaposleni su visoko kvalificirani majstori svog zanata, koji su obučeni za rad s osjetljivom namirnicom kao što je meso i koji će rado udovoljiti svim zahtjevima kupaca. Prepoznatljiv asortiman mesnica Ravlić sastoji se od kvalitetnih i svježih slavonskih delikatesa koje su sačuvale sva prirodna svojstva i bogatstvo okusa.

U širokoj lepezi proizvoda može se pronaći svježe meso, ali isto tako i polutrajni i trajni proizvodi koji su uvijek proizvedeni po tradicionalnim recepturama. Osim svih vrsta mesa u mesnicama Ravlić mogu se pronaći i razni sirevi i namirnice za pripremu zdravog, cjelovitog obroka.

コメント


bottom of page