top of page

Ovo su prhki keksići za sva vremena

Domaća tradicionalna receptura razvijana je kroz 30 godina iskustva


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te već razvijenim recepturama, Fanola kolačići pronašli su put do srca ljubitelja domaćih proizvoda i tradicionalno prepoznatljivih okusa.


Recepti razvijani kroz 30 godina rada



Fanola - domaći ručno rađeni keksi

Bez obzira na svoju popularnost ostali su vjerni tradicionalnim recepturama i pomno odabranim domaćim sastojcima. Tako su stekli i opravdali povjerenje vrijednih domaćica koje svoje vrijeme za pripremu prhkih kolačića često povjeravaju Fanola domaćim keksima.

Zašto su toliko dobri? Osim jedinstvenog oblika i okusa Fanola keksi proizvode se prema receptima razvijenim kroz 20-godišnje obiteljsko iskustvo u pekarskoj i konditorskoj industriji. Odlikuju se pravim domaćim okusom te visokom kvalitetom ostvarenom tradicionalnim načinom pripreme, kvalitetnim sirovinama i proizvodnim procesom koji čuva hranjive sastojke.


Raznolika ponuda domaćih kolačića



Fanolini Vjenčići, široj populaciji poznati kao Linzeri, generacijama je čuvan recept koji skriva tajnu prhkosti i neodoljivog okusa. Vjenčići su s vremenom ponudili razne varijante voćnih punila, a najpopularniji su od marelice i višnje.

Još jedna poslastica koja nastaje iz Fanola recepata su i kiflice koje će vrlo brzo nestati s bilo kojeg stola, a dolaze u tri jedinstvene varijante. Kokos, rogač i orah dočaravaju onaj prepoznatljivi tradicionalni okus, dok su badem kiflice oplemenjene aromom naranče. S kiflicama je nemoguće pogriješiti. Svaka će prizvati osjećaj kao da su upravo pristigle iz mamine pećnice.



Tijekom zimskih mjeseci idealan odabir su miješani Fanola keksići, topla dekica i šalica čaja. Kutija keksića pod nazivom “Obiteljska čarolija” uvijek je spremno rješenje za iznenadne goste i duga obiteljska druženja. To su jednostavno kolačići za sve generacije.


Za ljubitelje čokoladnih vrsta savršen izbor su dvobojni keksići nadjeveni finim domaćim, mliječnim i lješnjak krem namazom u kombinaciji s prhkim kiflicama. Za sve one koji radije biraju čokoladu umjesto voća, a još im je slađe kad je uz njih i šalica mlijeka.





bottom of page