top of page

Najveći domaći proizvođač namještaja

Usluga u cijelosti prilagođena kupcu


Uređenje doma mnogima je užitak, ali mnogima i prava muka. Uskladiti boje i dizajn, veličinu namještaja, funkcionalnost, ali i kvalitetu i cijenu nije lako. Uz sve spomenute kriterije definitivno vežemo i jedan hrvatski brend namještaja. PRIMA grupa najveći je proizvođač namještaja u Hrvatskoj, a osnovana je 1995. godine u Bjelovaru.


PRIMA ima šest proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu od čak 59 salona u Hrvatskoj i devet u Makedoniji. O njezinu prepoznatom uspjehu govori izrazito uspješno poslovanje te više od 2.000 djelatnika koje PRIMA zapošljava.


Izrazito bitna stavka kod kupnje namještaja je jamstvo kvalitete. A znamo da se u PRIMA proizvodnji posebna pažnja pridaje razvoju proizvoda kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina. Ulaganjem u zaposlenike, usavršavanjem i nadogradnjom postojećih znanja te pružanjem okruženja u kojem se profesionalno razvijaju, uz podršku njihovih kreativnih ideja, PRIMA neprestano podiže kvalitetu i očekivanja svojih kupaca.



UVIJEK INOVATIVAN DIZAJN

Ako želite vrhunski dizajn u uređenju interijera, dobro je imati na umu da tim PRIMA dizajnera osmišljava potpuno nove proizvode, dok već prepoznate proizvode dorađuje detaljima, materijalima i bojama, ovisno o potrebi tržišta i kupca. Pri opremanju apartmana, kuće za odmor ili preuređenju doma, cilj je optimalno iskoristiti svaki centimetar, no izbjeći pretrpanost i dobiti lijep i ugodan prostor.


U odabiru namještaja uvijek pomažu PRIMA stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcu i njegovim potrebama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa do dostave i montaže.




bottom of page