top of page

Momfluencers are here!

Nešto sasvim novo, drugačije i autentično


Svi mi, htjeli to priznati ili ne, pratimo sadržaje na društvenim mrežama. I to ne baš umjereno kako bi smo htjele da to naša djeca rade. Jednostavno to je tako, uvuklo nam se u pore i taj mobitel je prečesto u ruci, izvor je informacija ali i dezinformacija, na žalost.


A influenceri? Pa pratimo i njih naravno. Ne postoji više kategorija proizvoda ili usluga koja nam nije uz pomoć influencera pokušala prezentirati što nudi. No čujemo da takav način prezentacije i ne prolazi baš najbolje kod korsinika društvenih mreža. Kao razlog se često navodi nedostatak kredibiliteta.


Kredibilitet ili autentičnost?


Ako se nas pita ta su dva pojma vrlo usko povezana.

Zbog toga razloga pokrenule smo projekt 'Momfluencers'! Jer gdje ćeš više kredibiliteta i autentičnosti no kod jedne mame! A kad ih se tek sakupi 10 ili još i više... Momfluencers!


Ponosne smo što možemo prezentirati prvi projekt sa Fanola keksima, čije isječke donosimo u kratkom videu. Ponosne na prvih 10, koje su hrabro izašle iz svoje zone komfora i pokazale svijetu da mogu i znaju. Onako Autentično!




A ti? Imaš li ti potrebu izraziti svoje mišljenje putem svojih profila na društvenim mrežama? Ako te je naš kratki video inspirirao, prijavi se na ovom linku i postani Momfluencerica. Sa velikim M.

Čekamo te.


Ako baš i nisi za društvene mreže nema veze. Na istom mjestu možeš se prijaviti i za blogericu ( ako voliš pisati i znaš o čemu bi pisala) ili samo za recenzije proizvoda.


bottom of page