top of page

Izlaze li djeca uopće više van iz kuće?

Dosta često si postavljam ovo pitanje, a vi?



Iz perspektive djeteta 90-ih ovo danas se nebi ni zvalo djetinjstvo dok nažalost, barem tako smatram, današnje glavice ne znaju koliko smo mi zapravo uživali.

Internet je toliko prevladao u svakom području (hvala na tome tko ga je izmislio, no ruku na srcu meni je bilo draže bez njega) života, da se gura i tamo gdje mu nije mjesto.

Inače sam malo konzervativna a možda sam samo imala lijepo djetinjstvo pa mi je ovo danas prečudno.



Mislite li da mi roditelji možemo to 'resetirati' i stvoriti u našoj djeci ljubav prema Suncu, drveću, šetnji, blatu, prljavim rukicama i umornim nogicama ili je jednostavno danas takvo vrijeme da se i roditeljima današnjice promijenio princip rada i ne možemo utjecati na raspored?


Nadam se da ovo dijete u meni nikad neće ostarjeti i ući u modernizam, da ću i dalje biti uporna u predivnim opisima prirode i putovanja svojoj djeci, i da ću im izmamiti osmijeh na lice kad shvate da je igra izvan kuće svakako bolja nego ekrani.


No, u konačnici mame uvijek i pobjede, zar ne?


Možemo mi to!





Autorica: Tatjana Nikolić

Ovo na fotki sam ja, mama Tatjana! 😃

Trenutno nezaposlena no uvijek puna nekog posla. Kad nisam sa svojim djevojčicama, zabavljam se fotkicama na svom IG profilu, razgovoru s pratiteljima, recenzijom finih proizvoda ili jednostavno svoju obitelj tjeram vanka na izlete 🤫😉💕


bottom of page