top of page

Orgula maslinova ulja ponovo najbolja po izboru mama

Updated: Mar 2

Orgula maslinova ulja i 2024. godine ponovno će s ponosom nositi oznaku ‘Odabrale mame’, kako je potvrđeno sredinom studenog po provedenom istraživanju zadovoljstva potrošača u Htvatskoj. Sedma godina djelovanja ovog projekta u kojem mame vode glavnu riječ još jednom je pokazala da su proizvodi s potpisom Orgule njihov prvi izbor.

Projekt ‘Odabrale mame’, kako su tom poručili organizatori, u svojoj sedmoj godini aktivnog djelovanja na hrvatskom tržištu ima sve veći značaj u svijesti potrošača i pozitivno utječe na njihove odabire kod kupnje.


„S velikim ponosom želimo se zahvaliti mamama koje nam vjeruju jer oznaka ‘Odabrale mame’ ima posebno značenje za nas. Počašćeni smo što nas je prepoznala publika koja se bavi najvažnijim poslom na svijetu – roditeljstvom. Želimo zahvaliti i organizatorima projekta Odabrale mame 2024., na ugodnoj suradnji“, poručila je Nataša Zekan, direktorica financija i operacija u tvrtki Orgula.


U Orgulinim maslinovim uljima maksimalno su zadržana hranjivost i kvaliteta ploda masline. Da je riječ o najkvalitetnijim proizvodima koje je veliki broj kupaca i potrošača prepoznao, nedavno su potvrdili i rezultati NielsenIQ panela maloprodaje prema kojima su upravo ekstra djevičansko maslinovo ulje Tradicija 1 l, kao i robna marka Orgula, najprodavanija maslinova ulja u Hrvatskoj četvrtu godinu zaredom (2019. – 2022.).



bottom of page