top of page

Gullon keksi bez šećera

Kategorija: keksi bez šećera

Gullon keksi bez šećera

Više od stoljeća pitoreskni španjolski gradić Aguilar de Campoo miriše po najfinijim čajnim pecivima, digestive keksima, vaflima za napolitanke i drugim slasticama kojima je teško odoljeti.
Sinonim za kvalitetu

Gullon keksi sinonim su za kvalitetu, ali i inovaciju. Prisutni u više od 120 zemalja svijeta, Gullon keksi nude slatki užitak apsolutno svima. U izvrsnim keksima iz novih linija proizvoda Gluten Free i Zero! - bez glutena i bez šećera, uživat će i svi oni koji strogo paze na svoju prehranu.
Užitak bez konkurencije

Gullon keksima teško je odoljeti, a to potvrđuje i činjenica da rad tvornice od njenog osnutka nisu prekinula niti dva svjetska rata ni španjolski građanski rat, kao niti ova globalna pandemija koronavirusa. Gullon – slatki užitak bez konkurencije!
Bez šećera - Slatki život bez šećera

Tradicionalni čajni, baš kao i moderni čoko-chip keksi nimalo vas neće razočarati jer ne sadrže šećer, niti fruktozno-glukozne sirupe. Bogati kvalitetnim sastojcima, poput vlakana i oleinske kiseline, pružit će beskompromisno slatke trenutke u kojima ćete uživati svim osjetilima.

https://www.sanum.hr/partneri/gullon#partnerGallery

bottom of page