top of page

KH-7

Kategorija: odmaščivaći

KH-7

Najveća moguća učinkovitost protiv masnoće i nečistoće

Odmašćivač KH-7 odmašćivač je stručnog podrijetla koji uklanja bez napora masnoću i nečistoću, čak i najtvrđu i najtvrdokorniju.
Zahvaljujući zgodnom raspršivaču, možete lako nanijeti proizvod bilo gdje i rabiti samo dozu koju trebate. Idealan je za čišćenje svih površina na kojima se skupljaju masnoće i nečistoća, uključujući i odjeću. Koristite Odmašćivač KH-7 na:
U kuhinji: radnim površinama, pločama za kuhanje, kuhinjskim napama (i filtrima), pećnicama, zidovima i pločicama, vanjskoj i unutarnjoj strani ormara, za čišćenje kućanskih aparata kao što su friteze. Kao pojačivač deterdženta u perilica posuđa kako bi posuđe bilo savršeno i kako bi se uklonili ostaci masnoće. U ostalim dijelovima kućanstva: za čišćenje roleta, klima uređaja, radijatora, vrtnog namještaja, roštilja… Za odjeću: zbog velike učinkovitosti protiv masnoće idealan je za čišćenje mrlja na ovratnicima i manžetama od znoja, trljanja, i za čišćenje radne odjeće, također i kao dodatno sredstvo dodavanjem u pretinac za deterdžent u perilici.

bottom of page